Paypal en Venmo Verhuizing naar de Bitcoin en Crypto Markt

PayPal, het wereldwijde betalingsnetwerk en de industrieleiders, is van plan om te beginnen met de verkoop van grote kapcryptocurrencies aan zijn 325 miljoen consumentenbasis, volgens de rapporten van 23 juni.

Over BTC

CoinDesk citeert naamloze, „goed geplaatste“ industrie leden als de bronnen over de zaak, met de laatste met vermelding van PayPal zal beginnen met de „koopt en verkoopt van crypto“ rechtstreeks van zowel PayPal en Venmo in de nabije toekomst.

De door de bron toegevoegde PayPal zal een ingebouwde portemonnee-functie hebben, zodat klanten kunnen opslaan, handelen en handelen in crypto-assets. Vermoedelijk zal het bedrijf beginnen met alleen Bitcoin-opslag, en later ook met andere valuta’s met een grote kap.

Voorlopig wordt PayPal gebruikt als een methode om geld op te nemen of in te zamelen, vergelijkbaar met banken, van beurzen zoals Coinbase, maar elke directe, peer-to-peer crypto-overdracht wordt ontmoedigd en leidt tot een „ban“ van het bedrijf.

De bron toegevoegd:

Het is onduidelijk welke of hoeveel cryptocurrencies beschikbaar zouden zijn. We verwachtten dat PayPal zou werken met meerdere beurzen om liquiditeit te verkrijgen.

Een andere bron geloofde dat PayPal de aankoop en verkoop van crypto en diensten zal aanbieden „in de komende drie maanden, misschien eerder.“

In termen van liquiditeitsaanbieders, werden de in San Francisco gevestigde Muntenbasis en Europa’s Bitstamp door de bronnen genoemd als waarschijnlijke mededingers. Op het moment van de pers zijn er geen commentaren of inzichten van Coinbase, PayPal, Venmo en Bitstamp.

Coinbase is een van de weinige crypto-services die met PayPal mag handelen, met diensten als LocalBitcoins en andere diensten die door deze laatste op de zwarte lijst staan. Coinbase activeerde PayPal stortingen terug in 2018, met opnamefaciliteiten beschikbaar sinds 2016.

PayPal Bolstering Blockchain Expertise

Bedrijven over de hele wereld wenden zich gestaag tot cryptokringen als alternatieve betalingsbron en als bron van inkomsten. Miljoenen bedrijven over de hele wereld houden en handelen dagelijks in crypto’s en gerenommeerde bedrijven die relevante diensten aanbieden, zullen zeker onmiddellijk aan de slag gaan.

Ondertussen, tonen de banenlijsten op PayPal aan dat het bedrijf zijn blokketen en cryptografie-inspanningen opvoert. Aan het begin van 2020, bood de firma vier posities in San Jose aan en vier in Singapore voor zijn vlaggenschip de Groep van het Onderzoek van de Blokketen.

PayPal de Belangrijkste Ambtenaar van de Technologie Sri Shivananda vertelde CoinDesk vroeger op het jaar:

Het bedrijf wilde zijn eigen „perspectief en visie op [blockchain] technologie zelf om te zien hoe het ons kan helpen om bij te dragen aan het concept van het creëren van een open digitaal betalingsplatform dat iedereen kan dienen.

Hij voegde eraan toe dat PayPal „sterk gelooft“ in de bekwaamheid van blockchain, en dat de digitalisering van valuta een kwestie is van „niet of, maar wanneer“.